چرا در ماه سه بار پریود شدم

فهرست

نظر پزشک متخصص در مورد پریودهای مکرر

دلیل دو قاعدگی در یک ماه چیست؟

قاعدگی های مکرر یا حتی دو بار در ماه همیشه یک وضعیت دردسرساز برای خانم ها محسوب می شود. علیرغم اینکه قاعدگی های اولیه گاهی تنها نشان دهنده واکنش بدن به برخی محرک های محیطی است، اما ردپای بیماری های زمینه ای را نباید در ظاهر آنها نادیده گرفت. چه به طور مداوم و چه گهگاهی از این بیماری رنج می برید، می توانید به راحتی در مورد آن با پزشک صحبت کنید.

بین پریودها چند روز فاصله است؟

چرخه قاعدگی برای زنان بالغ می تواند از 24 تا 38 روز متغیر باشد، اما برای دختران نوجوان، سیکل 38 روزه یا حتی بیشتر طبیعی در نظر گرفته می شود. اما در زنان، چرخه هر فرد می تواند ماهانه تغییراتی داشته باشد.

در برخی از ماه ها، سیکل قاعدگی ممکن است روزهای کمتری نسبت به ماه قبل طول بکشد یا ممکن است زودتر یا دیرتر از دوره قبلی شروع شود. گاهی حتی احتمال دو قاعدگی در یک ماه وجود دارد.

اگر دوره‌های قاعدگی شما کوتاه‌تر باشد، احتمالاً در ابتدا و انتهای ماه پریود خواهید شد. بنابراین این شرایط نگران کننده نیستند و یک فرآیند طبیعی در نظر گرفته می شوند.

اما اگر خارج از چرخه قاعدگی طبیعی خونریزی کردید، احتمالاً در ابتدا مشکوک به قاعدگی دوم خواهید بود. اما قبل از شروع حدس و گمان، اولین کاری که باید انجام دهید این است که بدانید لکه بینی است یا خونریزی قاعدگی.

علائم قاعدگی

اگر خونریزی شما مربوط به چرخه قاعدگی شما باشد، باید انتظار داشته باشید که پد یا تامپون هر چند ساعت یکبار خیس شود. این خون می تواند قرمز تیره، قرمز، قهوه ای یا صورتی باشد.

اما اگر این حالت به دلیل لکه بینی باشد، خونریزی برای خیس کردن پد یا تامپون وارد شده کافی نخواهد بود. خون از لکه ها معمولا به رنگ قرمز تیره یا قهوه ای است.

پس از تشخیص لکه بینی یا خونریزی، می توانید شروع به کشف علت اولین پریود خود کنید.

دلیل دو یا سه قاعدگی در ماه چیست؟

افزایش خونریزی ممکن است به دلیل چرخه قاعدگی کوتاهتر یا یک وضعیت سلامتی باشد که باعث خونریزی واژینال می شود.

دلیل کوتاه شدن مهلت

اگر چرخه قاعدگی شما به طور ناگهانی کوتاه می شود، ممکن است ناشی از یکی از موارد زیر باشد:

علت خونریزی زیاد

اگر معمولاً چرخه قاعدگی منظمی دارید، تغییر در چرخه قاعدگی شما، مانند دو بار قاعدگی در یک ماه، می تواند نشان دهنده یک وضعیت پزشکی باشد. برخی از شرایط سلامتی که می‌توان آنها را علت پریودهای زودرس در نظر گرفت عبارتند از:

مشاوره آنلاین متخصص زنان و زایمان

عوامل خطر دو قاعدگی در یک ماه

اگر سابقه خانوادگی فیبروم، کیست یا یائسگی زودهنگام دارید، احتمال دوبار پریود شدن در ماه دو برابر می شود.

اگر هر یک از علائم زیر را دارید، بهتر است با یک متخصص زنان و زایمان وقت بگیرید:

داشتن درد در ناحیه زیر شکم که پس از چند روز از بین نمی رود.

داشتن پریودهای سنگین

لکه بینی یا خونریزی بین دوره های قاعدگی که اغلب با دو پریود در ماه اشتباه گرفته می شود.

احساس درد هنگام رابطه جنسی

بیش از حد معمول درد و گرفتگی قاعدگی داشته باشید

مشاهده لخته های سیاه در دوران قاعدگی

عوارض دو قاعدگی در یک ماه

یکی از عوارض خونریزی های مکرر ناشی از پریودهای زودرس، کم خونی است که به دلیل کمبود آهن در بدن ایجاد می شود. البته، پزشک در حین انجام سایر آزمایشات برای تعیین علت خونریزی غیرطبیعی، سطح آهن شما را نیز بررسی می کند.

علائم کم خونی می تواند شامل موارد زیر باشد:

درمان دو پریود در یک ماه

درمان قاعدگی زودرس به علت آن بستگی دارد. اگر به طور طبیعی دوره های قاعدگی کوتاهی دارید یا فرآیند قاعدگی به تازگی برای شما اتفاق افتاده است، نیازی به درمان نخواهید داشت. اگر کم خونی جدی دارید، پزشک ممکن است مکمل آهن تجویز کند.

یکی از درمان‌های احتمالی برای دوره‌های دو هفته‌ای که اغلب اتفاق می‌افتد، استفاده از روش‌های هورمونی کنترل بارداری است. این نوع روش های پیشگیری از بارداری قادر به تنظیم قاعدگی هستند و همچنین به رفع کم خونی ناشی از خونریزی شدید کمک می کنند.

همانطور که گفته شد، برخی از شرایط زمینه ای می تواند دلیل دو قاعدگی در یک ماه باشد. بنابراین درمان این بیماری ها می تواند به بهبود وضعیت موجود کمک کند. اینها هستند:

کم‌کاری تیروئید

اگر کم کاری تیروئید دارید، به این معنی است که غده تیروئید شما هورمون های بسیار کمی را در بدن شما ترشح می کند. در نتیجه، بدن قادر به استفاده کافی از هورمون های تیروئید نخواهد بود. پزشک داروهای جایگزین هورمون تیروئید را برای درمان این بیماری تجویز می کند.

پرکاری تیروئید

اگر پرکاری تیروئید دارید، به معنای پرکاری غده تیروئید در بدن شماست. در این شرایط بدن هورمون تیروئید بیش از حد تولید می کند. برای درمان این بیماری ها، چندین گزینه درمانی وجود دارد که متخصص غدد بسته به شرایط جسمانی شما، مناسب ترین درمان را توصیه می کند.

یائسگی

اگر در حال یائسگی هستید، ممکن است پزشک هورمون درمانی و درمان جایگزینی استروژن را تجویز کند. این روش های درمانی به تنظیم قاعدگی کمک می کند به طوری که مشکل دو قاعدگی در ماه به تدریج با پیشرفت یائسگی کاهش می یابد.

مرتبط:  چرا در عید نوروز سفره هفت سین می اندازند

اندومتریوز

آندومتریوز بیماری است که در آن پوشش داخلی رحم که آندومتر نامیده می شود در سایر قسمت های بدن شروع به رشد می کند. شایع ترین علائم آندومتریوز پریودهای دردناک، خونریزی زیاد و کوتاه شدن قاعدگی است. این کوتاه شدن دوره های قاعدگی را می توان به صورت دوره هایی با فاصله دو هفته مشاهده کرد.

پزشکان اغلب از قرص های ضدبارداری با دوز پایین یا سایر درمان های هورمونی برای کنترل اندومتریوز استفاده می کنند. با این حال، در برخی موارد، پزشکان ممکن است جراحی تهاجمی را برای برداشتن بافت مشکل یا برداشتن رحم توصیه کنند. می توانید مشاوره دوره ای را به صورت آنلاین دریافت کنید.

قوانین را به صورت آنلاین مشاهده کنید

بیماری التهابی لگن

بیماری التهابی لگن (PID) یا عفونت لگن می تواند ناشی از باکتری های طبیعی واژن یا عفونت های مقاربتی مانند کلامیدیا و سوزاک باشد. این باکتری ها از واژن به رحم می روند، بنابراین خطر ابتلا به آنها در دوران قاعدگی دو برابر می شود. البته گاهی اوقات که دهانه رحم در حین قرار دادن آی یو دی در رحم یا زایمان و سقط باز می شود، این عفونت ها وارد رحم می شوند.

عفونت لگن می تواند علائمی مانند چرخه قاعدگی نامنظم، لکه بینی یا درد و انقباضات بین قاعدگی ایجاد کند. آنتی بیوتیک ها به راحتی قادر به درمان عفونت لگن هستند.

فیبروم و کیست

پولیپ رحم که پولیپ آندومتر نیز نامیده می شود، بافت نرمی است که در آندومتر رحم رشد می کند. پولیپ ها از نظر اندازه متفاوت هستند و معمولا سرطانی نیستند. شیوع پولیپ رحم با افزایش سن افزایش می یابد و در افراد زیر 20 سال نادر است. برخی از افراد ممکن است یک یا چند مورد در رحم خود داشته باشند.

فیبروم رحم نوع دیگری از بافت غیر سرطانی رحم است، اما به جای آندومتر از بافت عضلانی تشکیل می شود. فیبروم ها مانند پولیپ ها می توانند یک یا چند باشند و می توانند داخل یا خارج رحم باشند.

پولیپ ها و فیبروم ها می توانند باعث بی نظمی قاعدگی و علائمی مانند پریودهای مکرر، پریودهای طولانی و سنگین و خونریزی بین دوره ها شوند.

اگر فیبروم یا کیست رحم دارید، پزشک ممکن است چندین گزینه درمانی مختلف را توصیه کند. این گزینه های پردازش ممکن است شامل یکی از گزینه های زیر باشد:

دستگاه داخل رحمی (IUD). ید یک نوع روش جلوگیری از بارداری است که می تواند به تسکین دوره های سنگین کمک کند. البته باید توجه داشت که این ابزار فیبروم را کوچک نمی کند.

جراحی سونوگرافی با هدایت MRI. این روش زمانی انجام می شود که در داخل اسکنر MRI هستید. این روش غیر تهاجمی در نظر گرفته می شود و پزشکان می توانند از آن برای برداشتن فیبروم یا کیست استفاده کنند. توجه داشته باشید که این روش فقط در کلینیک های تخصصی انجام می شود.

آمبولیزاسیون شریان رحمی این روش کم تهاجمی است و خونرسانی به رحم را مسدود می کند. آمبولیزاسیون شریان رحمی باعث کوچک شدن فیبروم ها و در نهایت ناپدید شدن آنها می شود.

میومکتومی انواع مختلفی از میومکتومی وجود دارد که یکی از آنها جراحی برای برداشتن فیبروم است. در میومکتومی هیستروسکوپی، فیبروم ها از طریق دهانه رحم بدون هیچ برشی برداشته می شوند. در میومکتومی لاپاراسکوپی، برش های کوچکی در شکم ایجاد می شود که از طریق آن فیبروم ها برداشته می شوند. میومکتومی شکم یک عمل جراحی باز شکم است.

هیسترکتومی هیسترکتومی به جراحی برای برداشتن رحم اشاره دارد.

هورمون های آگونیست که گنادوتروپین ها را آزاد می کنند. اینها شامل داروهایی هستند که می توانند به درمان فیبروم کمک کنند. داروهای آگونیست هورمون آزاد کننده گنادوتروپین، هورمون های استروژن و پروژسترون را در بدن مسدود می کنند و شما را در یائسگی موقت قرار می دهند. در نتیجه این داروهای هورمونی از رشد فیبروم ها جلوگیری کرده و باعث کوچک شدن آنها می شوند. البته ممکن است پزشک از این روش درمانی به عنوان آمادگی قبل از جراحی استفاده کند.

استرس

تغییر سبک زندگی می تواند به طور چشمگیری بر سطح استرس شما تأثیر بگذارد. در نتیجه استرس به نوبه خود عامل دو قاعدگی در یک ماه است. به منظور کاهش سطح استرس، می توانید ورزش منظم، تمرین مدیتیشن یا گفتار درمانی را امتحان کنید.

اگر به دلیل داشتن مسئولیت های بیش از حد استرس دارید، بهتر است کمک بخواهید. مرخصی گرفتن برای سلامتی شما مهم است، بنابراین از نه گفتن به پروژه ها یا مسئولیت های اضافی احساس بدی نداشته باشید.

کاهش یا افزایش شدید وزن

در مورد دلایل احتمالی تغییرات چشمگیر در وزن خود با پزشک خود صحبت کنید. اگر افزایش وزن قابل توجهی وجود داشته باشد، پزشکان ممکن است استراتژی های درمانی خاصی را برای کنترل وزن شما ارائه دهند.

واکنش به روش‌های پیشگیری از بارداری

روش های هورمونی کنترل بارداری هورمون هایی را به بدن تزریق می کنند که می توانند بر چرخه قاعدگی تأثیر بگذارند. ممکن است لازم باشد چندین روش مختلف کنترل بارداری را امتحان کنید تا گزینه مناسب کنترل بارداری را پیدا کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که بدن شما احتمالاً به چندین ماه زمان نیاز دارد تا خود را با روش جدید کنترل بارداری وفق دهد.

مرتبط:  چطور باید جی تی ای انلاین بازی کنیم

با پزشک خود در مورد آنچه که هنگام شروع یک روش جدید کنترل بارداری باید انتظار داشته باشید صحبت کنید.

سوالات متداول در مورد پریودهای دوتایی

علت دوبار پریود شدن دختر در یک ماه

دلایل مختلفی وجود دارد که به چند مورد رایج اشاره می کنیم:

عدم تخمک گذاری یا تنبلی تخمدان که همه می دانید

مشکلات تیروئید، کم کاری تیروئید یا پرکاری تیروئید، می تواند باعث پریودهای مکرر شود

شروع یائسگی که نزدیک به شروع یائسگی است، معمولاً 46 یا 47 سال بعد است، زنان آن را تجربه می کنند و پریودهای سریعی دارند.

در دوران بلوغ، دختران ممکن است آن دوره های مکرر را تجربه کنند که هورمون های آنها به سطح یک زن بالغ نرسیده باشد.

مشکلاتی که در رحم وجود دارد مانند: انواع فیبروم ها، لیپوم ها و مشکلات کیست که در تخمدان وجود دارد علت پریودهای مکرر است.

آندومتریوز بیماری دیگری است که باعث این مشکل می شود.

عفونت ها، عفونت هایی که باعث التهاب لگن می شوند.

استرس زیاد افراد پر استرس پریودهای مکرری دارند.

افرادی که به تازگی ورزش کردن یا پیروی از یک رژیم غذایی سخت را شروع کرده اند، کاهش یا افزایش وزن قابل توجهی را تجربه کرده اند.

افرادی که از داروهای ضد بارداری خوراکی استفاده می کنند
موارد ذکر شده از علل پریودهای مکرر است.

درمان گیاهی دوبار پریود شدن در ماه

داروی گیاهی برای قاعدگی دو بار در ماه برای افرادی که هیچ بیماری زمینه ای ندارند موثر است.

راه درمان دوبار پریود شدن در ماه

به عنوان مثال، می توانیم از Agnogel یا Vitagnos برای تنظیم دوره استفاده کنیم.

زود پریود شدن نشانه بارداری است؟

خیر، پریود زودرس نشانه بارداری نیست، اما ممکن است افراد در دوران بارداری لکه بینی داشته باشند، نمی توان آن را پریود دانست.

علت ۳ بار پریود شدن در ماه؟

دلایل ذکر شده می تواند باعث قاعدگی مکرر شود.

علت دوبار پریود شدن در ماه در نوجوانان؟

در نوجوانان بیشتر مشکلات هورمونی، استرس شدید و در افرادی که دیر چرخه می شوند، مشکلات تیروئید و کیست و فیبروم رحم بیشتر است.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر 2-3 ماه دو بار در یک ماه متوالی پریود می شوید، بهتر است با متخصص زنان مشورت کنید. در صورت عدم دسترسی سریع به پزشک می توانید به راحتی سوال خود را در مورد دو دوره ماهانه از متخصص زنان و زایمان در پذیرش 24 بپرسید.

خونریزی‌های شدید، مانند عبور لخته‌های خونی چهار برابر یا بیشتر، یا خونریزی‌هایی که نیاز به تعویض پد یا تامپون هر چند ساعت یک‌بار دارند، نیاز به معاینات دقیق‌تری توسط متخصص زنان و زایمان دارد.

سایر علائم قاعدگی که باید با پزشک خود در میان بگذارید عبارتند از:

ضعف

درد یا خونریزی در حین رابطه جنسی

درد لگن

تنگی نفس

تغییرات وزن غیرقابل توضیح، از جمله افزایش یا کاهش وزن

به خاطر داشته باشید که دو قاعدگی در ماه می تواند منجر به کم خونی شود، به همین دلیل است که مشاوره پزشکی با متخصص زنان آنلاین اهمیت ویژه ای دارد.

مشاوره آنلاین متخصص زنان و زایمان

دکتر ندا اکتابانی

دکتر ندا اکتابانی متخصص بهداشت باروری، کارشناس مامایی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و رتبه اول دکتری تخصصی بهداشت باروری در سال ۹۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
فعالیت و مشاوره‌های ایشان در زمینه‌های بیماری‌های رحمی، کیست‌های تخمدان، عفونت زنان، مشاوره در زمینه پرده بکارت، روش‌های پیشگیری از بارداری، مشاوره ازدواج و قبل از بارداری، درمان کیست تخمدان، اختلالات هورمونی، غربالگری سرطان دهانه رحم و پستان، درمان خونریزی‌های غیر طبیعی زنان، سکسولوژی و بیماری‌های زنان و زایمان، عفونت‌های زنان و درمان عوارض یایسگی، مشاوره تعیین جنسیت و بیماری‌های مقاربتی و… است.

3.6/5 (25 بررسی)

پرسش: در یک ماه سه بار پریود شده ام در ماه گذشته فقط یک قرص اورژانسی را یکبار مصرف کرده ام کم خونی نیز دارم برای منظم شدن عادت ماهانه ام چه دارویی باید مصرف کنم؟-

پاسخ: اگر قاعدگی قبلاً منظم بوده است، به دلیل مصرف قرص های اورژانسی احتمال وقوع آن زیاد است و مستحب است اقدامی نشود. با گذشت زمان، در عرض 1-2 ماه، خود هورمون ها تنظیم می شوند و به حالت قبلی برمی گردند. همچنین می توانید از قرص ویتاگنوس کمک بگیرید. روزانه 2 قرص به مدت سه تا چهار ماه مصرف شود. برای بررسی همه موارد بهتر است با یک متخصص زنان مشورت کنید. در این صورت اگر مشکل هورمونی خاصی وجود نداشته باشد، از قرص های ضد بارداری به مدت طولانی استفاده می کنند تا منظم بودن پریودها ثابت شود. البته با برش آنها دوباره بی نظمی ایجاد می شود.

معمولا خانم ها تا سن 50 تا 55 سالگی هر ماه یک بار پریود می شوند. این دوره هر 28 روز تکرار می شود که حالت طبیعی آن است. اما گاهی اوقات اختلالاتی در دوران قاعدگی ایجاد می شود که منجر به زود قاعدگی یا عدم قاعدگی می شود که ممکن است هر کدام دلایل متفاوتی داشته باشد. بیش از یک دوره در ماه به دلایل مختلفی است که در ادامه این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

پیشنهاد ستاره:

معمولاً زنان یک بار در ماه پریود می شوند که معمولاً برای زنان مختلف بین 25 تا 30 روز طول می کشد. این بدان معناست که هر زنی هر 25 تا 30 روز یک بار پریود می شود. در طول هر دوره، بدن زن برای بارداری آماده می شود. اگر زن تخمک گذاری کند و آن تخمک و اسپرم با هم جمع شوند، لقاح اتفاق می افتد و جنین تشکیل می شود. اگر حاملگی اتفاق بیفتد، زن باردار است و اگر بارداری اتفاق نیفتد، آندومتر در پایان دوره شروع به ریزش می کند که معادل خونریزی ماهانه است. هر خانمی یک بار در ماه این خونریزی را تجربه می کند.

مرتبط:  چرا با ارزش ترین نوع اقتدار در حوزه فرهنگ است دفاعی دهم

اکثر خانم ها می دانند که دوره طبیعی قاعدگی بین 20 تا 40 روز است، اما بسیاری از این خانم ها سال هاست که عادت ماهانه نامنظم و غیرطبیعی داشته اند و با تصور اینکه هیچ درمانی مفید نیست، چنین شرایطی را تحمل می کنند، اما باید بدانید که هیچ کدام از مشکلات وجود ندارد. مربوط به این مشکل غیر قابل حل هستند و اگر زنان در اسرع وقت چاره ای بیندیشند. بحران های جدی تر سلامت آنها را تهدید خواهد کرد.

دلایل پریودهای زودرس چیست؟

این بیماری که با اختلالات و بی نظمی های قاعدگی مرتبط است و آمنوره نامیده می شود، علل زیادی دارد که برخی ناچیز و برخی دیگر مهم هستند. علل اصلی پریودهای متعدد عبارتند از:

استرس
یکی از بزرگترین علل پریودهای اولیه یا دوره های متعدد استرس است. استرس می تواند جسمی، احساسی یا ناشی از محیط اطراف باشد. هر نوع استرسی تعادل هورمونی زنان را به هم می زند و منجر به انواع اختلالات قاعدگی می شود. اگر علت استرس باشد، به راحتی با دارو قابل درمان است.

قرص های ضد بارداری
می توانند باعث شوند که عادت ماهانه شما زودتر از حد معمول شروع شود، به خصوص اگر مصرف یک یا چند قرص را فراموش کرده باشید. آی یو دی می تواند یکی دیگر از عوامل احتمالی در ایجاد قاعدگی زودرس باشد. اگر قرص ضد بارداری اورژانسی معروف به قرص لوونورژسترل را مصرف کنید، به احتمال زیاد زودتر پریود بعدی خود را خواهید گرفت.

یائسگی
قطع دائمی قاعدگی در زنان را یائسگی می گویند. یائسگی زنان به تدریج رخ می دهد و در این مدت بدن زنان دچار تغییرات هورمونی عمیقی می شود و علائم یائسگی مانند گرگرفتگی را ایجاد می کند. اختلالات و بی نظمی های قاعدگی در این دوره شایع است که یکی از آنها پریودهای متعدد و زودرس است.

مصرف مواد مخدر
تحقیقات نشان می‌دهد که 15 درصد از زنان با سیکل‌های قاعدگی منظم که دارو مصرف کرده‌اند، لکه‌بینی یا پریودهای زودرس یا دیررس را در دوره بعدی تجربه می‌کنند.

بیماری های مقاربتی
بیماری های مقاربتی به ویژه سوزاک و عفونت کلامیدیا می توانند باعث پریودهای زودرس در زنان شوند. عفونت کلامیدیا در زنان جدی است و باعث درد شدید شکم، ترشحات چرکی واژن و پریودهای نامنظم می شود. سوزاک باعث خارش در ناحیه واژن، ترشحات خونی و چرک از واژن و احساس سوزش در هنگام ادرار می شود.

فیبروم های رحمی
فیبروم های رحمی معمولاً دارای پوششی هستند که چسبندگی ضعیفی دارد و به دلیل دفع آسان مخاط روی فیبروم، زن دچار پریود یا پریودهای متعدد می شود. این زنان معمولاً خونریزی شدید همراه با پریودهای طولانی دارند.

مشکلات هورمونی
مشکلات تیروئید، هیپوتالاموس یا غده هیپوفیز که در تولید هورمون های زنانه نقش دارند نیز می تواند منجر به عادت های نامنظم و پریودهای اولیه شود. حتی تخمدان ها هم می توانند مشکل داشته باشند و علی رغم دستوری که از مغز می گیرند، هورمون کافی تولید نکنند! جالب است بدانید که افزایش ترشح هورمون های مردانه نیز باعث پریودهای نامنظم می شود.

افزایش یا کاهش بیش از حد وزن
گاهی افزایش یا کاهش شدید وزن می تواند باعث اختلال در قاعدگی شود. بنابراین، بهتر است دلایل احتمالی افزایش یا کاهش وزن بیش از حد را با پزشک خود در میان بگذارید. به شما کمک می کند وزن خود را کنترل کنید.

اگر یک بار دچار قاعدگی زودرس شدید هستید، جای نگرانی نیست، زیرا این‌ یک اتفاق طبیعی است، ولی اگر مکررا این اتفاق افتاد یا نشانه‌های دیگری چون درد یا خونریزی شدید داشتید، به پزشک مراجعه کنید. یادداشت کردن طول چرخه پریودی می‌تواند در تشخیص قاعدگی زودرس و همچنین کمک به پزشک در تشخیص علت مشکل زود پریود شدن مؤثر باشد.

توجه: برای تعیین طول دوره قاعدگی، از روز اول پریود خود بشمارید. اولین روز قاعدگی اولین روز سیکل و اولین روز قاعدگی بعدی آخرین روز سیکل است.

سلب مسئولیت جدی: پاسخ های داده شده (در قسمت نظرات) به کاربران عزیز صرفاً جهت اطلاع رسانی بوده و به عنوان توصیه پزشکی متخصص تلقی نمی شود. بنابراین نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک برای تشخیص و درمان دانست. اگر در مورد سلامتی خود نگرانی دارید، بهتر است مستقیماً با پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی خود در میان بگذارید. به طور کلی تشخیص پزشکی صحیح تنها از طریق معاینه دقیق، حضوری و آزمایشات لازم امکان پذیر است.

در افسردگی، غم و اندوه به لایه های عمیق زندگی نفوذ می کند و در احساسات و رفتار شما اختلال ایجاد می کند. اگر احساس افسردگی می کنید حتما با کمک روانشناس ریشه مشکل را پیدا کنید و راه حلی برای آن پیدا کنید. برای تماس با متخصص افسردگی روی دکمه زیر کلیک کنید.


آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

بله خیر

بر اساس رای 6 بازدید کننده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا